Вкусные рецепты
Добро пожаловать
Вход / Регистрация

Spicy Wagyu Beef Singapore noodles

Спасибо! Поделитесь с друзьями!

URL

Вам не понравилось видео. Спасибо за то что поделились своим мнением!

Sorry, only registred users can create playlists.
URL


Добавлено by Admin В Блюда из мяса
45 Просмотры

Описание

Recipe for 2 portions

Ingredients

- 300g beef fillet, sliced thin
- 240g dried egg noodles, cooked in boiling water and refreshed in cold water
- 4 cloves garlic, minced
- 2 spring onions, sliced thin, keeping the greens separate from the whites
- 50ml grapeseed oil (or peanut)
- 2 tbsp doubanjiang
- 2 tbsp dark soy
- 1 tbsp sugar

Method

1. Pour oil into a wok or large frying pan over high heat.
2. Add the spring onion whites and garlic and sauté for 2 minutes.
3. Add your doubanjiang and sugar and cook for another 1 minute.
4. Now add the beef and cook for 3-4 minutes.
5. Add the noodles to the wok followed by the soy sauce.
6. Stir fry for 3-4 minutes and finish with the greens of spring onions.
7. Enjoy!

Написать комментарий

Комментарии

Комментариев нет.
RSS